EEN BAAN RESERVEREN? 

Wil je een baan reserveren? Eventueel met racket? Dat kan heel makkelijk via de gratis Playtomic app die speciaal voor Padel ontwikkeld is. Deze app download je gratis via deze link.

Heb je de app geĆÆnstalleerd? Reserveer dan hier je padelbaan bij Indoor Padel Kapelle!


Lukt het niet met de app? Lees dan hieronder de stap-voor-stap instructie of bel of mail ons dan even om een baan (eventueel met racket) te reserveren.

RESERVEREN?

GEBRUIK DE PLAYTOMIC APP:

SUPERSNEL EN ALTIJD BINNEN HANDBEREIK

  1. Download hier de playtomic app.
  2. Maak een account aan
  3. Reserveer hier je baan.


Lukt het niet? Lees hieronder de uitgebreide instructie of bel of mail ons dan even om een baan te reserveren:
0113 34 33 15 of welkom@indoorpadelkapelle.nl

HOE WERKT HET MAKEN VAN
EEN BOEKING MET PLAYTOMIC?

STAP 1 - MAAK EEN ACCOUNT AAN


De eerste en belangrijkste stap is om de app te downloaden en een account aan te maken. We zullen nu de verschillende functies van Playtomic laten zien en alle voordelen.

HOE KAN IK DE APP DOWNLOADEN?


De Playtomic app is beschikbaar op zowel de Apple als Google stores. Zoek naar Playtomic en download de app. De volgende stap is om een account aan te maken, uw Padel en of Tennis niveau in te stellen en we zijn klaar om te beginnen met boeken!


HOE MAAK IK EEN ACCOUNT AAN EN EEN BOEKING?

Zodra u de app heeft gedownload, kunt u een account aanmaken. U heeft een e-mailadres en telefoonnummer nodig. Vergeet niet uw e-mail te verifiƫren zodra het account is aangemaakt. U zult een e-mail krijgen over de verificatie. Zodra uw account is aangemaakt zult u ook in staat zijn om uw Padel en/of Tennis niveau in te stellen door enkele vragen te beantwoorden. Dit niveau is uw startniveau en zal stijgen en/of dalen naarmate u meer speelt, afhankelijk van de resultaten van uw wedstrijden.

STAP 2 - RESERVEER EEN BAAN OF DOE MEE AAN EEN WEDSTRIJD


Laten we wat meer in detail bekijken hoe u een baan boekt of aan een wedstrijd deelneemt, wat het verschil tussen beide is
en hoe de betaling en de resultaten achteraf kunnen worden toegevoegd.


LATEN WE BEGINNEN - REGISTREER IN DE APP

We zijn klaar om de app te downloaden en te registreren! Al uw spelers moeten de app downloaden (als ze die nog niet hebben) en zich registreren. Het is een zeer eenvoudige stap waarbij ze een e-mail en een telefoonnummer moeten hebben. Eenmaal geregistreerd, zullen zij in staat zijn om een aantal vragen te beantwoorden om hun Padel en Tennis niveau in te stellen. Dit zal hun startniveau zijn, dat zal stijgen of dalen naarmate ze meer spelen.


Belangrijk - Eenmaal geregistreerd in de app, moeten zij hun e-mail valideren via de e-mail die naar hun inbox wordt gestuurd.


Laten we beginnen!


HOE BOEKT U PRIVE OF OPEN WEDSTRIJDEN, LESSEN, TOERNOOIEN EN COMPETITIES?

Een baan boeken is heel eenvoudig. Bekijk deze video die laat zien hoe dit proces in zijn werk gaat.

Vergeet niet dat u de rest van de spelers kunt toevoegen door op hun naam, email of telefoon te zoeken. Dit is zeer belangrijk als u ervoor kiest om de betaling te splitsen, maar ook zodat iedereen de reserveringen te zien krijgt in hun app.

Zodra uw wedstrijd is afgerond, vergeet dan niet om de resultaten toe te voegen.HOE DOET U MEE AAN EEN WEDSTRIJD?

Wilt u nieuwe padelvrienden ontmoeten? Bekijk dan de open wedstrijden functie!

Door mee te doen aan een open wedstrijd kunt u spelen met andere padelspelers met hetzelfde niveau als u. Dit is een geweldige manier om uw padelgemeenschap uit te breiden en padel nog leuker te maken.

Begin met het kiezen van wedstrijden, samen met de locatie, datum en tijd waarop u wilt spelen. Doe mee aan een wedstrijd! U kunt nu chatten met de andere spelers en u klaarmaken voor de wedstrijd.

BETAALMETHODEN & GESPLITSTE BETALING

Ons doel is om Padel en Racket Sport zo leuk mogelijk te maken. Vandaar dat we de betaling zo eenvoudig mogelijk willen houden. U kunt altijd betalen met creditcard, Apple Pay en Google Pay. Daarnaast hebben we, afhankelijk van het land, een breed scala aan lokale betaalmethoden, evenals de Playtomic Wallet.

Wat betreft de betaling zelf, heeft de speler de mogelijkheid om voor de gehele baan te betalen of de betaling te verdelen tussen de spelers, hoe leuk?

ZOEK JE EEN MEDESPELER?

GEBRUIK ONZE WHATSAPP-GROEPEN OM ANDERE BEGINNENDE,
GEMIDDELDE OF GEVORDERDE SPELERS TE VINDEN BIJ INDOOR PADEL KAPELLE.

Je kunt de Whatsapp QR-code scannen om de Whatsapp groep toe te voegen.

  1. Open Whatsapp op je smartphone
  2. Tik op het camera symbool
  3. Scan de QR-code van de groep met de gewenste speelsterkte op onze website.
  4. Tik op toevoegen
  5. Hierna kun je in de groep een oproep plaatsen om een medespeler te vinden op jouw niveau en op jouw gewenste datum en tijd.
  6. Veel speelplezier!


Lukt het niet? Bel of mail ons dan even om een medespeler te vinden:

0113 34 33 15 of info@indoorpadelkapelle.nl